Pazuzu Temploma

Lux Gábor

24 oldal, kalandmodul 4–6. szintű kalandozók számára.

A déli tengereken van egy sziget, ahol három bennszülött törzs harcol a vadon fölötti uralomért és egy régen halott főnök mágikus ereklyéiért. Vannak, akik a háborúzás végét szeretnék látni, és vannak, akik számára a vérontás csak kínálkozó lehetőség. A szigetre vetődött karakterek hamar megtapasztalják: a küzdelemnek nem csak három oldala van, és egy hanyatló, gonosz hatalom ősi erőssége fekete mágiát rejt. A 2002-es kaland átdolgozott, bővített újrakiadása. Egy vérszomjas klasszikus.

Pazuzu Temploma — letöltés (5,8 MB PDF)

2 Responses to “Pazuzu Temploma”

  1. Urban:

    Azt irod az eloszoban, hogy csodalkozol Pazuzu templomanak ismertsegen.
    Pedig ha azt veszem, hogy ez kis hazank ‘Isle of Dread’-je, szerintem erthetove valnak a miertek…

  2. elGabor:

    A csodálkozás oka, hogy egy nem túl sok hírveréssel beharangozott, és ma már nem sokat látogatott oldalon közölt kaland ismertebb lett, mint gondoltam. Amikor megjelent, nem sok visszajelzést kaptam, csak később került elő, hogy mások is találkoztak vele, sőt, mesélték vagy játszották.

    Az Isle of Dread fontos inspiráció volt, éppen úgy, mint a Rhiannon kardja és az Utazás Plutóniába. Szerénytelenségem szerint a Pazuzu egyébként jobb, mint az Isle of Dread; ott az alapötlet jó, de sok tekintetben nem hozza ki a téma lehetőségeit. ;)

Hozzászól

You must be logged in to post a comment.